Originalno Bozicno drvce koje mozete skinuti sa Maxisovih strnica ako ste registrirani. download - nuzno je da imate instalirano originalno drvce. Sadrzaj paketa je originalni moj rad koji daje dodatnu opciju za boju drvca. download- nuzno je da imate instalirano originalno drvce. Sadrzaj paketa je originalni moj rad koji daje dodatnu opciju za boju drvca. download- nuzno je da imate instalirano originalno drvce. Sadrzaj paketa je originalni moj rad koji daje dodatnu opciju za boju drvca.
 
download - nuzno je da imate instalirano originalno drvce. Sadrzaj paketa je originalni moj rad koji daje dodatnu opciju za boju drvca. download - nuzno je da imate instalirano originalno drvce. Sadrzaj paketa je originalni moj rad koji daje dodatnu opciju za boju drvca. download - nuzno je da imate instalirano originalno drvce. Sadrzaj paketa je originalni moj rad koji daje dodatnu opciju za boju drvca.  

Napomena: Sadrzaj raspakirajte u ..\My Documents\EA Games\The Sims 2\Downloads. Za sve nejasnoce ili probleme mozete me kontaktirati na e-mail